Kolonia z Fundacją Spełnienie 2019

Wakacyjnie, sympatycznie, 50m metrów od morza. Twoje dziecko lubi badminton? A może chce nauczyć grać się w gumę? Lubi tańczyć i śpiewać, a może malować? Słodkie leniuchowanie i wygrzewanie się na plaży czy jednak ciekawa wyprawa? To wszystko dla Twojego dziecka! Informacje pod numerem tel. 604 941 957 email: edyta.czeczkova@fundacja-spelnienie.pl

Kolonia 2019

Co w szafie piszczy? – czyli Bazarek Szprotawski

Fundacja Spełnienie pragnie wszystkich zaprosić do wzięcia udziału w bazarku/kiermaszu  rzeczy z drugiej ręki. Sprzedajemy lub wymieniamy się ubraniami, zabawkami, książeczkami i wszelkimi akcesoriami – bez względu na wiek dzieci. Chętnych do rezerwacji stolików prosimy o kontakt pod nr tel: 600 991 353 lub  604 941 957 do dnia : 14.11.2018. Bazarek odbędzie się dnia 17.11.2018 w budynku szkoły Liceum Ogólnokształcącego ul.Niepodległości 7 (parter) w godzinach od 13:00 do 16:00. Herbata i kawa gratis:) Podczas bazarku odbędzie się dobrowolna zbiórka finansowa, wspierająca osobę z gminy Szprotawa chorą na nowotwór. Ilość miejsc ograniczona. Partnerem akcji jest Liceum Ogólnokształcące im. Bolesława Chrobrego w Szprotawie. Regulamin

Spotkanie: Integracja i Współpraca

W dniu 9.02. w Szprotawskim domu kultury, z naszej inicjatywy, przy wsparciu projektu “Masz Głos”, zainicjowaliśmy pierwsze z cyklu spotkań, które mają na celu integrację i wypracowanie standardów współpracy pomiędzy lokalnymi organizacjami pozarządowymi, urzędem miasta i JST. W spotkaniu udział wzięli przedstawiciele: UTW, Związku Emerytów i Rencistów Szprotawie, Towarzystwo Przyjaciół Dzieci, Stowarzyszenie Bory Dolnośląskie, Gmina i Powiat Przyjazne Ludziom, Stowarzyszenie Aktywni Razem, wolontariusze i zarząd Fundacji Spełnienie oraz administrator Kuriera Szprotawskiego. Za spotkanie ogromnie dziękujemy i mamy nadzieję na kolejne spotkania.