Select Page

Zgłoszenia pod nr tel: 882 921 597 oraz e-mail: spelnieniefundacja@gmail.com
Plakat ferie Fundacja Spełnienie

Wesołych Świąt

Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku

Mural Historyczny dla Szprotawy

Serdecznie zapraszamy mieszkańców Szprotawy, do wzięcia udziału w grach i zabawach, dnia 15.09.2019 od godz 16:00, które odbędą się podczas finału malowania historycznego muralu przez mieszkańców i wolontariuszy Fundacji Spełnienie w miejskim parku od ul. Kochanowskiego ( kierunek basen miejski).

Podczas 3-dniowego malowania muralu zostaną przeprowadzone warsztaty pod okiem Dariusza Paczkowskiego z Fundacji Klamra. Działania w ramach projektu “zaSZTUKAJ” – Dom Kultury + Inicjatywy Lokalne 2019, zrealizowany prze Fundację Spełnienie we współpracy ze Szprotawskim Domem Kultury oraz Zakładami Usługowymi Zachód Sp. z o.o. Dofinansowano ze Środków Narodowego Centrum Kultury w ramach programu Dom Kultury + Inicjatywy Lokalne 2019.

Mural dla Szprotawy

Kolonia z Fundacją Spełnienie 2019

Wakacyjnie, sympatycznie, 50m metrów od morza. Twoje dziecko lubi badminton? A może chce nauczyć grać się w gumę? Lubi tańczyć i śpiewać, a może malować? Słodkie leniuchowanie i wygrzewanie się na plaży czy jednak ciekawa wyprawa? To wszystko dla Twojego dziecka! Informacje pod numerem tel. 604 941 957 email: edyta.czeczkova@fundacja-spelnienie.pl

Kolonia 2019

McDonald’s Polska jednym z partnerów organizacji kolonii dla dzieci z Gminy Szprotawa!

Z ogromną przyjemnością informujemy, że jednym z partnerów organizacji kolonii dla 30 dzieci z Gminy Szprotawa, która jest dofinansowana przez Urząd Miasta i Gminę Szprotawa na realizację zadań publicznych w zakresie: – organizacji letniego wypoczynku dla dzieci i młodzieży wys. 23,870zł – jest McDonald’s Polska! W drodze na kolonię i w drodze powrotnej dzieci i kadra będą mogli skorzystać z darmowego posiłku i napoju. Jesteśmy dumni, że mamy takiego partnera, dziękujemy firmie McDonald’s.

logo McDonald's

„Spotkanie na wzgórzu – Bolesław Chrobry wita Ottona III”

Już wkrótce, bo 8 czerwca odbędzie się wspaniałe wydarzenie „Spotkanie na wzgórzu – Bolesław Chrobry wita Ottona III”. Stowarzyszenie Gmina i Powiat Przyjazne Ludziom zapraszają na tę imprezę, która odbędzie się 8 czerwca 2019 r., w parku Huta, przy ul. Sobieskiego.

Honorowy patronat nad wydarzeniem objął Burmistrz Szprotawy Mirosław Gąsik. Nasza Fundacja Spełnienie jest jednym ze współorganizatorów tego wydarzenia wraz z: Zakładami Usługowymi Zachód Poznań Sp. z o.o., Towarzystwem Bory Dolnośląskie,  Małomickim Podziemiem – Stowarzyszeniem Eksploracyjno- Historycznym, SP 2 w Szprotawie oraz Watahą Hedeby Zielona Góra.  Na naszym stoisku zabawy, warsztaty – będzie ciekawie i kreatywnie, malowanie buziek, a poprzez zakup pyszności będzie można wesprzeć naszą zbiórkę na kolonię!

Spotkanie - Akcja