Akcja Pomaganie Przez Ubranie

Pomaganie Przez Ubranie  to akcja której celem jest wsparcie finansowe fundacji charytatywnych takich jak nasza. Przekazując nam swoją niepotrzebną (ale nadającą się do użytku) odzież pomagasz innym. Pieniądze wygenerowane z zawartości przesłanego worka są przekazywane na pomoc podopiecznym fundacji. Każdy kilogram Twojej odzieży to 2 złote na konto fundacji.

Żeby dołączyć do tej akcji wystarczy, że zalogujesz się na stronie internetowej, zamówisz worek, a następnie przekażesz rzeczy kurierowi, który je od Ciebie odbierze bez żadnych kosztów. Informacje o tym jak wspomóc Fundację Spełnienie dzięki tej wspaniałej akcji znajdują się na stronie: www.pomaganieprzezubranie.pl

Kolonia z Fundacją Spełnienie 2019

Wakacyjnie, sympatycznie, 50m metrów od morza. Twoje dziecko lubi badminton? A może chce nauczyć grać się w gumę? Lubi tańczyć i śpiewać, a może malować? Słodkie leniuchowanie i wygrzewanie się na plaży czy jednak ciekawa wyprawa? To wszystko dla Twojego dziecka! Informacje pod numerem tel. 604 941 957 email: edyta.czeczkova@fundacja-spelnienie.pl

Kolonia 2019