Aktualności

McDonald’s Polska jednym z partnerów organizacji kolonii dla dzieci z Gminy Szprotawa!

Z ogromną przyjemnością informujemy, że jednym z partnerów organizacji kolonii dla 30 dzieci z Gminy Szprotawa, która jest dofinansowana przez Urząd Miasta i Gminę Szprotawa na realizację zadań publicznych w zakresie: – organizacji letniego wypoczynku dla dzieci i młodzieży wys. 23,870zł – jest McDonald’s Polska! W drodze na kolonię i w drodze powrotnej dzieci i kadra będą mogli skorzystać z darmowego posiłku i napoju. Jesteśmy dumni, że mamy takiego partnera, dziękujemy firmie McDonald’s.

logo McDonald's

„Spotkanie na wzgórzu – Bolesław Chrobry wita Ottona III”

Już wkrótce, bo 8 czerwca odbędzie się wspaniałe wydarzenie „Spotkanie na wzgórzu – Bolesław Chrobry wita Ottona III”. Stowarzyszenie Gmina i Powiat Przyjazne Ludziom zapraszają na tę imprezę, która odbędzie się 8 czerwca 2019 r., w parku Huta, przy ul. Sobieskiego.

Honorowy patronat nad wydarzeniem objął Burmistrz Szprotawy Mirosław Gąsik. Nasza Fundacja Spełnienie jest jednym ze współorganizatorów tego wydarzenia wraz z: Zakładami Usługowymi Zachód Poznań Sp. z o.o., Towarzystwem Bory Dolnośląskie,  Małomickim Podziemiem – Stowarzyszeniem Eksploracyjno- Historycznym, SP 2 w Szprotawie oraz Watahą Hedeby Zielona Góra.  Na naszym stoisku zabawy, warsztaty – będzie ciekawie i kreatywnie, malowanie buziek, a poprzez zakup pyszności będzie można wesprzeć naszą zbiórkę na kolonię!

Spotkanie - Akcja

Akcja Pomaganie Przez Ubranie

Pomaganie Przez Ubranie  to akcja której celem jest wsparcie finansowe fundacji charytatywnych takich jak nasza. Przekazując nam swoją niepotrzebną (ale nadającą się do użytku) odzież pomagasz innym. Pieniądze wygenerowane z zawartości przesłanego worka są przekazywane na pomoc podopiecznym fundacji. Każdy kilogram Twojej odzieży to 2 złote na konto fundacji.

Żeby dołączyć do tej akcji wystarczy, że zalogujesz się na stronie internetowej, zamówisz worek, a następnie przekażesz rzeczy kurierowi, który je od Ciebie odbierze bez żadnych kosztów. Informacje o tym jak wspomóc Fundację Spełnienie dzięki tej wspaniałej akcji znajdują się na stronie: www.pomaganieprzezubranie.pl

Kolonia z Fundacją Spełnienie 2019

Wakacyjnie, sympatycznie, 50m metrów od morza. Twoje dziecko lubi badminton? A może chce nauczyć grać się w gumę? Lubi tańczyć i śpiewać, a może malować? Słodkie leniuchowanie i wygrzewanie się na plaży czy jednak ciekawa wyprawa? To wszystko dla Twojego dziecka! Informacje pod numerem tel. 604 941 957 email: edyta.czeczkova@fundacja-spelnienie.pl

Kolonia 2019